חוג שנתי
חוג קונדיטורים צעירים
נועד לילדים ובני נוער בגילאי 6-14
על מנת להקנות ולפתח להם כישורים בסיסיים בעולם הקונדיטוריה והאפייה הביתית,
בנוסף ללימוד, החוג שם דגש על החוויה והחיבור של המשתתפים למטבח ולעולם האפייה, וכולל היכרות והתנסות עם מגוון טכניקות מעולם הקונדיטוריה. הוא כולל גם התייחסות לפיתוח וחיזוק ערכים כמו אחריות, רצינות ותחושת מסוגלות.
אורך כל מפגש הוא כ-45 דק,
את החוג אנחנו מקיימים בדרך כלל לאורך שנת הלימודים .
החוג השנתי
חוג קונדיטוריה שנתי לילדים ולנוער מתקיים באופן סדיר אחת לשבוע בקבוצות קטנות עד 10 ילדים
ומאפשר הדרכה ויחס אישי.
החוג מועבר על ידי קונדיטור מקצועי מבית הספר תדמור ומעביר את החוג כבר 6 שנים ברציפות עם הצוות שלו , החוג מקנה לילדים למידה מקצועית דרך והתנסות בהכנת קינוחים ועוגות שישאירו אתכם בפה פעור.
החוג מועבר במקצועיות וסובלנות, ומותאם לדור הצעיר
הגיל הצעיר אינו גורם מכשול להעביר להם את הכלים וסודות המקצוע, ולהפוך את הדור הצעיר לקונדיטורים מן השורה
הקינוחים שהכינו הקונדיטורים הצעירים
מה נלמד בחוג
ועוד המון קינוחים טעימים.
בכל שבוע נכין מתכון חדש, והדגש הוא שהילדים מכינים הכל.
מרמת חומרי הגלם עד המוצר המוגמר.
במהלך החוג הילדים יכינו מגוון גדול של קינוחים
- עוגיות שוקולד מושחתות
- וופל בלגי עם קצפת
- קוראסונים
- גביניות
- מיני סברינות
- מיני דונאטס עם גנאש
- בראוניז מושחת עם שוקולד לבן
- קונוסים עם מילוי קרם
- עוגיות מושלגות
- מגוון קינוחי כוסות
- רולדת וניל ועוד ...
הכישרון שנותן החוג אפייה לילדים ולנוער מקנה לילדים מיומנויות רבות בחיי היום יום שלהם :
לימוד ארגון וסדר
פיתוח הדמיון היצירתיות
נתינה
עבודה בצוות
כישורי חברה
איפה נלמד ?
החוג מתקיים במגוון ערים ומקומות שונים .
מצאו את היום והמקום בו תרצו שהילד שלכם ילמד